Contact Huisartsenpraktijk Schellingwoude

Schellingwouderdijk 240
1023 NL Amsterdam
Telefoonnummer: 020 490 42 31
E-mail: contact@hapschellingwoude.nl

Wilt u zich inschrijven? Vul dan ons inschrijfformulier in nadat u contact heeft gehad met onze praktijk.

Herhaalrecepten: 020 491 02 87
Via de website van uw apotheek kunt u ook herhaalrecepten aanvragen. Hieronder staan de directe links om uw herhaalrecept aan te vragen:
Nieuwendammer apotheek:
https://nieuwendammerapotheek.leef.nl/herhaalservice/
Noordam apotheek:
https://apotheeknoordam.leef.nl/herhaalservice/
Waterland apotheek:
http://nl.boots.com/stores/boots-apotheek-waterland/#herhaalrecepten

Huisartsenpost: 088 003 06 00 tussen 17.00 en 8.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen.

Openbaar vervoer:  In 2018 is de gemeente Amsterdam een pilot gestart voor openbaar vervoer op aanvraag voor Landelijk Noord (Durgerdam, Holysloot, Ransdorp, Schellingwoude en Zunderdorp). Wie vervoer nodig heeft vanuit of naar deze gebieden, kan voor een kleine eigen bijdrage met de taxi reizen. https://www.staxi.nl/mokumflex/

Ook kunt u bus 37 nemen, halte Liergouw ligt 800 meter (10 minuten lopen) van de praktijk. Volg de groene borden ‘Parkeren bezoekers kerk’. U kunt het reisschema raadplegen via de GVB website (www.gvb.nl) of u reis plannen via de website 9292.nl.

Auto: vanaf de A10, afslag S115 Schellingwoude. Volg de borden Schellingwoude, op de rotonde rechtsaf, eerste afslag. Vervolgens de  groene borden ‘Parkeren bezoekers kerk’ volgen. De praktijk ligt aan een uitgebreid parkeerterrein met parkeermogelijkheden voor invaliden en GRATIS PARKEREN.